Jeg har fått min egen reiseblogg

''Veronica, blir du med til Afrika neste år eller? Andreas Tangen har vært med å starte ett barnehjem der nede, og jeg tror de arrangerer en teamtur dit neste år.'' sa han. Og der, i det sekundet, startet ett eventyr jeg aldri kunne drømt om å få oppleve. For jeg fikk faktisk lov av mamma til å reise. Jeg fikk til og med lov til å få ett fadderbarn på barnehjemmet Sure 24 Homes, barnehjemmet vi skulle reise å besøke. Men at den éne reisen, skulle forandre meg og livet mitt så mye, hadde jeg aldri sett for meg. 

Første gangen jeg var i Kenya, reiste jeg på teamtur med Andreas Tangen i spissen. Vi reiste omkring 13 stk både ungdommer og voksne, og opplevde Kenya på godt og vondt. Arbeid på barnehjemmet Sure 24 Homes, matutdeling i slummen, safari, landsturnering i Rugby og mye mer fikk vi lov til å oppleve. Men jeg ga meg ikke der. Ett år senere, var jeg på plass igjen. Men denne gangen én reiseerfaring rikere, og med tittel som fadderkoordinator i Rain Edge Norge. Jeg tok på meg ansvaret som reiseleder, og tok med meg 6 engasjerte ungdommer fra Askim som hadde lyst til å jobbe 10 dager som frivillig på Sure 24 Homes. Jeg personlig fikk ikke like mye ut av denne turen som jeg håpte på. Som reiseleder er det mye å ta hensyn til, og passe på. Og når man atpåtil møter mennesker man ikke har sett på ett helt år, er det mye ''catching up'' å gjøre. Så under oppholdet bestemte jeg meg for én ting. Og det var at: Nestegang jeg reiser, skal jeg reise over en lengre periode. Jeg skal bo hos Sammy og Millie(paret som driver barnehjemmet) og jeg skal reise helt alene med bare meg selv å tenke på. 

Nå sitter jeg her, 21 dager før avreise, og skriver mitt første innlegg på min egen reiseblogg. Her skal jeg skrive om alt det jeg ønsker å dele med dere under oppholdet, uavhengig om du er engasjert fadder i Rain Edge eller bare nysgjerrig. Og er du ingen av delene, er jeg veldig glad for at du likevel tar deg tid til å lese. 

 

Snakkes snart!

 

Powered by Cornerstone